7/26/2013

niekoľko výnimočných dní

Pred týždňom v piatok sme mali babskú mish-mash akciu. Spolu s Whitney sme vzali asi 15 dievčat a prejazdili snáď celé Albuquerque. Doslova. Lebo program bol takýto: Najskôr sme sa zastavili u Tamary, jej dom bol úplne neuveriteľný. Tamara je umelkyňa, maľuje a vyrába prekrásne veci. Jej dom tomu skutočne zodpovedá. Vyskúšali sme si to aj my, vyrobili sme pohľadnice a vyžívali sa v tom, koľko krásnych crafts sme mohli použiť. Ďalšia zastávka bol prvý chod večere, predjedlo u Megan. Samozrejme že som si nezapamätala názov, ale bola to v podstate tortilla plnená roztopeným syrom. Mňam. U Shelby sme mali hlavný mexický chod a dezert v dome ďalšej milej pani bol najúžasnejší cheesecake aký som kedy jedla. Asi nikdy v živote som ešte nebola tak prejedená. :D
Ďalším bodom programu bolo nočné kúpanie v bazéne u Maggie a Emily. Bláznili sme sa a cítila som sa super. Veľmi som si obľúbila dievčatá z Grace Church. No a noc sme strávili v nádhernom dome u Moserovcov. Pozerali film, smiali sa, mali najúžasnejšie raňajky (lievance+ovocie+chrumkavá slaninka!neverila som kým som neochutnala) a hlavne čas strávený spolu.

ráno



Becca Moser má najnádhernejšíu izbu na svete!
V stredu sme mali college bible study, teda skupinku vysokoškolákov. A tento týždeň bola naozaj skvelá a výnimočná. Každý sme mali priniesť dve piesne, ktoré sú nám blízke (1worship+1akákoľvek), rozprávali sme sa prečo, bolo to pre mňa neskutočne zaujímavé a inšpiratívne. Tentoraz skupinku viedol Aaron, ktorý so mnou hrá v Grace Church kapele na gitare. Rozprával o tom, ako v rôznych veciach môžme vidieť pravdu. V hudbe, knihách, vede, všade naokolo. Mám skutočne rada tých ľudí. A hlavne Whitney! Po skupinke sme sa ešte dlho rozprávali. Och, neviem si predstaviť, že odchádza skôr ako ja. Je to jeden z mojich najbližších ľudí tu v Abq.

Na štvrtok, čo je day off v kancelárii, kde pracujem, sme si naplánovali túru. Aaron, Owen a ja. Začalo sa to suchou krajinou plnou kaktusov a čím sme boli vyššie, tým viac to tam vyzeralo ako na Slovensku. :) Skaly a voňavý ihličnatý les. Takže dnes som si vyšla na Sandia Peak, 1100 m.n.m., 5 hodín, 17km. Výhľad bol prenádherný.

Owen a začiatok cesty









cestu dolu sme si uľahčili :)

*

a bonusová fotka - každý večer pred spaním sa s Bethany bláznime. mám úžasnú sestru.